Hinnasto

Kolmen kuukauden valmennus

Valmennus on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen paketti hyvinvointisi ja terveytesi parantamista ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Ravinnon lisäksi paneudutaan mm. stressin vähentämiseen, unen laadun parantamiseen ja sopivan liikuntamuodon löytämiseen. Valmennus sisältää kolme tapaamista, yhteensä 4h sekä valintasi mukaan vitamiini- tai kehonkoostumusmittauksen.

Hinta 250€

Ravintovalmennus kertakäynti

Voit kysyä Sinua askarruttavia asioita ravinnosta ja saat henkilökohtaisia suosituksia ja ohjeita hyvinvointisi parantamiseksi ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Jos haluat tarkemman analyysin ruokavaliostasi, voit pitää ruokapäiväkirjaa 2-3 päivää ennen valmennukseen tuloa. Kesto 1h.

Hinta 80€

Raskausajan ravintovalmennus

Askarruttaako raskausajan ravitsemus? Mitä tulisi ottaa huomioon ravintoaineiden saannin suhteen, mitä ruokia saa syödä ja mitä ei? Näihin kysymyksiin saat vastauksia valmennuksesta. Jos haluat tarkemman analyysin ruokavaliostasi, voit pitää ruokapäiväkirjaa 2-3 päivää ennen valmennusta. Kesto 2h.

Hinta 150€

HRV-hyvinvointianalyysi

HRV eli sykevälivaihtelumittaus kertoo parasympaattisen hermoston aktiivisuudesta eli kuormitustasostasi ja palautumisestasi. Saat mitattua tietoa stressitasostasi sekä päivän aktiviteettien vaikutuksesta elimistösi kuormitukseen ja palautumiseen.

Mittaus tehdään kahdessa 24h jaksossa, jonka jälkeen saat analyysin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Hinta 149€

Lisätiedot ja ajanvaraus katri@katriinkinen.fi tai Hyvä Olo Ilonan kautta:

HOI logo uusi