Valmennukset

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Valmennukseni pohja on kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen elämänmuutos, jonka avulla saat terveelliset elämäntavat ja sinulle sopivan ruokavalion pysyväksi osaksi päivittäisiä rutiineja. Valmennus noudattaa funktionaalisen lääketieteen periaatteita, eli en tee sinulle valmista ruokavaliota, vaan yhdessä käymme läpi terveyshistoriaa sekä nykyisiä oireita ja niiden perusteella tehdään muutoksia yksilöllisesti tarpeen mukaan ja sopivin askelin, jotta muutoksesta saadaan pysyvä. Saat henkilökohtaisen hoito-ohjelman sekä kirjalliset ohjeet sen noudattamiseen.

Olipa kyseessä ruoansulatuselimistön ongelmat, jokin krooninen sairaus, allergiat, stressi, painon pudotus tai vaikka liikunnan puute, valmennuksesta saat keinoja ja yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi.

Elämänlaadun parantuminen ei useinkaan vaadi mahdottoman suurta panostusta tai vuosien työtä, vaan oikein valituilla pienillä asioilla on mahdollista saada hyvinkin nopeasti aikaan iso muutos kohti parempaa oloa. Ravinto, liikunta, lepo, työ ja sosiaalinen elämä muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikkiin osa-alueisiin valmennuksessa kiinnitetään huomiota.

Valmennukseen yhdistettävissä nyt myös ravintoainemittaukset ja HRV-hyvinvointianalyysi.

RYHMÄVALMENNUS

Valmennukset pariskunnille, kaveriporukoille jne. Olisiko ravintoneuvonta teidän juttu vai esimerkiksi viikottainen liikuntaporukka? Ryhmästä jokainen saa voimaa ja motivaatiota muutokseen! Ryhmän koko 2-8 henkilöä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva valmennus!

Ravinnosta Virtaa! -pienryhmä

Ravinnosta virtaa!

Startti terveelliseen elämäntapaan työyhteisöille, yhdistyksille, harrastusporukoille jne. Lue lisää ja kysy tarjous: katri@katriinkinen.fi

 

Hinnasto