Valmennukset

HENKILÖKOHTAINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Valmennukseni pohja on kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen elämänmuutos, jonka avulla saat terveelliset elämäntavat ja sinulle sopivan ruokavalion pysyväksi osaksi päivittäisiä rutiineja. Valmennus noudattaa funktionaalisen lääketieteen periaatteita, eli en tee sinulle valmista ruokavaliota, vaan yhdessä käymme läpi terveyshistoriaa sekä nykyisiä oireita ja niiden perusteella tehdään muutoksia yksilöllisesti tarpeen mukaan ja sopivin askelin, jotta muutoksesta saadaan pysyvä. Saat henkilökohtaisen hoito-ohjelman sekä kirjalliset ohjeet sen noudattamiseen.

Olipa kyseessä ruoansulatuselimistön ongelmat, jokin krooninen sairaus, allergiat, stressi, painon pudotus tai vaikka liikunnan puute, valmennuksesta saat keinoja ja yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi.

Elämänlaadun parantuminen ei useinkaan vaadi mahdottoman suurta panostusta tai vuosien työtä, vaan oikein valituilla pienillä asioilla on mahdollista saada hyvinkin nopeasti aikaan iso muutos kohti parempaa oloa. Ravinto, liikunta, lepo, työ ja sosiaalinen elämä muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikkiin osa-alueisiin valmennuksessa kiinnitetään huomiota.

Valmennukseen yhdistettävissä nyt myös ravintoainemittaukset ja HRV-hyvinvointianalyysi.

PERSONAL TRAINING

Liikunnan ohjauksessa suosin toiminnallisia ja kehonpainolla tehtäviä liikkeitä kuntosalilaitteiden sijaan. Monipuolisilla liikkeillä pidät kehosi toimintakykyisenä ja parannat tasapainoasi ja liikkuvuuttasi samalla vahvistaen lihaksiasi ja keskivartalon hallintaa. Liikunnan ohjausta teen lähellä Tampereen keskustaa Technopolis Yliopistonrinteellä, jossa on käytössä sekä perinteinen kuntosali että toiminnallinen tila erilaisine välineineen. 

RYHMÄVALMENNUS

Pienryhmässä yhdistyvät valmentajan henkilökohtainen opastus ja ryhmän tsemppaus. Kokoa ryhmä työpaikaltasi tai kaveriporukasta ja varaa valmennus. Ryhmän kokoontumisiin voidaan sisällyttää sekä liikuntaa että ravintoneuvontaa valintanne mukaan. Ryhmän koko 2-8 henkilöä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Ravinnosta Virtaa! -pienryhmä

Ravinnosta virtaa on neljän tapaamisen mittainen startti terveelliseen elämäntapaan työyhteisöille, yhdistyksille, harrastusporukoille jne. Lue lisää ja kysy tarjous: katri@katriinkinen.fi

Ravinnosta virtaa!

Hinnasto