Ravinnosta Virtaa!

Ravinnosta Virtaa! -pienryhmävalmennus on neljän tapaamisen mittainen startti terveelliseen elämäntapaan, parempaan hyvinvointiin ja terveyteen. Valmennuksen teemoja ovat mm. terveyttä edistävä ja sairauksia ennaltaehkäisevä ruokavalio ja sen toteutus käytännössä, makeanhimon taltuttaminen, kasvisten lisääminen ruokavalioon, energiatasapaino ja liikkujan ruokavalio. Ravinnon lisäksi käsitellään myös stressin hallintaa, unen parantamista sekä sopivaa liikuntaa.

Seuraava ryhmä järjestetään Technopolis Yliopistonrinteellä osoitteessa Kalevantie 2 alkaen keskiviikkona 26.9.2018. klo 16-18.

Valmennuksen hinta on 199€ ja siihen kuuluu 4x2h pienryhmävalmennusta, henkilökohtainen ruokapäiväkirja-analyysi ja suositukset sen perusteella, kirjalliset materiaalit sekä valmennuksen ajan -10% alennus Hyvinvointikeskus Hyvä Olo Ilonan palveluista.

Ilmoittaudu mukaan nyt: katri@hyvaoloilona.fi

Kurssi on mahdollista räätälöidä osallistujien toiveiden mukaan ja toteuttaa myös yrityksesi henkilöstölle tai vaikka harrastus- tai yhdistysporukalle. Kysy lisää: katri@hyvaoloilona.fi