Testimonials

“Kiitos Katri avusta!  Olin todella hukassa ja sekaisin syömisen, väsymyksen ja liikunnan kanssa. Hienosti kaivoit esille ongelmien syitä ja annoit vinkkejä korjailuun. Jaksoit kuunnella, ymmärsit ja tsemppasit. Kiitos siis järkevistä ja helposti noudatettavista ohjeista ja opastuksista. Tällä hetkellä olen saanut normalisoitua ruokailuni, jaksan liikkua ja maltan nukkua riittävästi. Ilman sinua rämpisin edelleen syvällä. Olet kyllä timanttia! Suosittelen lämpimästi Katria kaikille. 🌼”

Outi 40v

“Hakeuduin Katrin valmennukseen väsyneenä ja alavireisenä. Astmasta ja allergiaoireista johtuen niistämisestä ja aivastelusta oli tullut jatkuva riesa. Ajoittain myös vatsani oireilee sekä vaihdevuodet tuovat oman mausteensa.

Katri tutustui historiaani, ruokapäiväkirjaani ja terveydentilani nykyhetkeen perusteellisesti ja suositteli joitakin muutoksia ravitsemukseen sekä tueksi tarvittavia ravintolisiä. Vointini kohentui huomattavasti muutamassa viikossa. Krooninen niistäminen on vähentynyt oleellisesti ja tunnen voivani hyvin ja olen energisempi.

Kiitän Katria asiantuntevasta valmennuksesta, ohjeista ja oivalluksista ja suosittelen lämpimästi tarttumaan mahdollisuuteen voida paremmin.”

Anna-Maija 56v

“Katrin valmennuksen aluksi tekemä kattava alkukartoitus avasi silmäni lopullisesti stressitilani vakavuudelle. Pidin erityisesti siitä, ettei koko pakettia lähdetty heti ratkaisemaan kohtuuttoman suurilla muutoksilla vaan Katri ohjeisti sopivassa määrin ottaen täysin huomioon sen hetkisen tilanteeni. Katri antoi vinkkejä myös stressinhallintaan ja mindfullnessiin sekä stressiä vähentävään liikuntaan eli fokus oli kokonaisuudessa, ei pelkästään ravintoasioissa.”

Minna 45v

 

“Uskaltauduin mukaan ravitsemusvalmennukseen, kun Katri lupasi sen tapahtuvan omien voimavarojeni mukaan. Olin uupunut ja kärsin monenlaisista somaattisista oireista.
Ensimmäiseen tapaamiseen valmistauduin pitämällä ruokapäiväkirjaa ja täyttämällä lomakkeita.  Keskustelimme vielä asiat ja koin, että Katri todella paneutui tilanteeseeni.  Sain ohjeita,  miten parantaa jaksamista ja helpottaa kipuja sekä vinkkejä pikaiseen lounaaseen ja smoothieen.
Ruokapäiväkirja ja keskustelu avasi silmäni ja suostuin myös kokeilemaan lisäravinteita. Muutaman tapaamisen ja kolmen  kuukauden jälkeen on oirepisteet laskeneet alle puoleen ja jaksaminen lisääntynyt. Pääsin eroon vatsansuojalääkkeistä ja vatsaoireista. Ruokavalioni on helppo toteuttaa, pikkuhiljaa saan sitä edelleen parannettua. Huippu tunne kun huomaan, miten ravitsemus vaikuttaa olotilaan motivoi jatkossakin. Ilman Katria en olisi tähän kyennyt.”

Pirkko 53v

“Katrin lempeyden ja tarkkaavaisen kuuntelun ansiosta Katrille on helppo puhua 🙂
Katrin ruokavaliovinkeillä sain vuosikausia vaivanneet vatsaoireet kuntoon. Sain myös kattavan listan minulle sopivista lisäravinteista, mutta niitä en juuri nyt rahatilanteen takia ole kaikkia voinut ottaa käyttöön. Mutta tärkeintä onkin, että vatsani on kunnossa uudella paremmalla ruokavaliolla.”

Riina 32v

“Olen saanut valmennuksesta kipinän aloittaa hyvinvointikuurin jo keskellä stressaavaa elämänvaihetta eikä vasta “sitten kun”. Voimaharjoittelu ja proteiinin lisääminen on parantanut energiatasojani ja ruokavaliota muuttamalla olen päässyt eroon refluksilääkkeistä ja lihaskrampeista sekä saanut vajaateholla toimivaan (mutta ei vielä viralliseen vajaatoimintaan asti hyytyneen) kilpirauhaseni aktiivisemmaksi oikeilla lisäravinteilla. Uusien tapojen omaksuminen on ollut minulle toimiva lähestymistapa koska en ole hyvä kieltäytymislähtöisissä lähestymistavoissa. Olen saanut apua myös univaikeuksiin ja eväitä selvitä gradustressin kanssa. Olen sen tyyppinen ihminen että tykkään oppia uutta ja Katri on vinkannut mielenkiintoista luettavaa terveysasioista. Koko projektissa on ollut sellainen miellyttävä “ratkaistaan ongelmia yhdessä” -meininki joka on ollut erityisen antoisa!”

Anni-Riikka 32v